СЕМИНАР ТРАДИЦИОНАЛНОГ ПЕВАЊА
Позив свим заинтересиранима

 

 ЦЕНТАР ЗА ИСТРАЖИВАЊЕ И ОЧУВАЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНИХ ИГАРА СРБИЈЕ

Позива вас на

СЕМИНАР ТРАДИЦИОНАЛНОГ ПЕВАЊА

Ковачица, 10.05. – 12.05.2013. год.

ТЕМЕ СЕМИНАРА: „Одлике вокалне праксе у Шумадији“ и „Песме намењене деци“.

ПРЕДАВАЧИ: етномузиколози – др Сања Ранковић (ФМУ Београд, МШ „Мокрањац“) и др Јелена Јовановић (Музиколошки институт САНУ)

Семинар традиционалног певања ЦИОТИС-а има за циљ унапређење методологије рада на очувању традиционалног певања и успостављање критеријума у вредновању вокалних творевина.

ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР: ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ КОВАЧИЦА

РУКОВОДИЛАЦ СЕМИНАРА: етномузиколог др Сања Ранковић, професор традиционалног певања и члан Управног одбора „Центра за истраживање и очување традиционалних игара Србије“.  

ТЕМЕ СЕМИНАРА: „Одлике вокалне праксе у Шумадији“ и „Песме намењене деци“.

ПРЕДАВАЧИ: етномузиколози – др Сања Ранковић (ФМУ Београд, МШ „Мокрањац“) и др Јелена Јовановић (Музиколошки институт САНУ)

КОТИЗАЦИЈА:

Цена котизације износи 3 000,00 РСД. У цену су укључени: практична и теоријска предавања, нотни материјал и компакт диск са аудио снимцима песама које ће се обрађивати на семинару. 

Котизацију уплатити на текући рачун Центра за истраживање и очување традиционалних игара Србије: 200-2628120101021-19

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА СЕМИНАР:

Пријављивање се врши попуњавањем пријаве и уплатом котизације. Пријаву можете преузети са: http://www.facebook.com/groups/504402356238701/files/     

Попуњену пријаву и доказ о уплати котизације (скенирану или копирану уплатницу) ДОСТАВИТИ НАЈКАСНИЈЕ ДО 01. МАЈА 2013. ГОД., на е-mail: ciotis@yahoo.com или на поштанску адресу Центра за истраживање и очување традиционалних игара Србије: Станка Пауновића – Вељка 56, 11193 Београд.

СМЕШТАЈ:

Хотел „РЕЛАКС“ Ковачица www.relax-kovacica.com   

Телефон хотела: 013-660-480;

Жиро-рачун хотела: 160-305727-30 Банка Интеза (на уплатници треба да стоји назнака ЗА СЕМИНАР ТРАДИЦИОНАЛНОГ ПЕВАЊА);

ЦЕНА СМЕШТАЈА: 5 500,00 РСД

У цену су укључени: смештај и оброци од петка увече (почиње се са вечером) 10. маја до ручка у недељу 12. маја. Боравишна такса износи 122 РСД и додатно се плаћа на рецепцији хотела. Полазницима семинара на располагању су спа центар, односно затворен базен, теретана и други пратећи садржаји.

КОНТАКТ ОСОБА ЗАДУЖЕНА ЗА СМЕШТАЈ: Ђорђе Нађ nadjdjordje@yahoo.com 

ДОЛАЗАК/ОДЛАЗАК: 

Долазак и смештај полазника је предвиђен за петак од 15 до 17 часова, након чега почињу предавања. Семинар се завршава у недељу, ручком од 15 до 16 часова и поделом сертификата од 16 до 17 часова.

Уколико неко од полазника жели да преспава и у недељу увече – преноћиште, вечеру и доручак треба да доплати додатно. Полазници из околних градова не морају бити смештени у хотелу тј. могу путовати свакодневно (уколико су заинтересовани, могу узети неки од оброка у хотелу).

РЕЗЕРВАЦИЈУ СМЕШТАЈА ИЗВРШИТИ НАЈКАСНИЈЕ ДО 01. МАЈА 2013. ГОД.

НАПОМЕНА: Распоред предавања ће бити достављен пријављеним полазницима 7 дана пре почетка семинара. За додатне информације можете се обратити др Сањи Ранковић на е-mail: ciotis@yahoo.com