Gostovanje FaVI Teatra iz Beograda

Ambasada Republike Srbije u Zagrebu ima zadovoljstvo da Vas pozove na vikend FaVI Teatra iz Beograda. Reč je o gostovanjima pozorišnih predstava „Pevaj, brate“ i „Tamo i nazad“ u produkciji beogradskog FaVI Teatra, koja će se održati u Histrionskom domu u Zagrebu (Ilica 90) 17. i 18. maja 2013. godine sa početkom u 20 časova. U prilogu se nalazi informacija o predstavama.


Posle velikog uspeha predstave PEVAJ, BRATE, FaVI Teatra na Festivalu GUMBEKOVI DANI koji se održao 23.3.2013. u HISTRIONSKOM DOMU u Zagrebu, na kome je Andrija Milošević dobio statuetu GUMBEK - nagrada za najbolju mušku ulogu, usledio je poziv iz istog pozorišta da se održi VIKEND FaVI Teatra u Zagrebu u HISTRIONSKOM DOMU, ulica Ilica br.90.

Odlučili smo se da odigramo dve predstave iz naše produkcije, tj. repriziramo predstavu  PEVAJ, BRATE 17.05. i 18.05. da se odigra premijerno predstava TAMO I NAZAD.

Nama kao nezavisnoj produkciji je to izuzetna čast i uspeh da možemo predstave iz svog repertoara da prezentujemo u Hrvatskoj i nadam se da ćemo to uraditi na najbolji mogući način jer u stvaranju ovih predstava učestvovali su naši najistaknutiji autori pozorišne scene, a sa druge strane u predstavi igra mlađa generacija našeg glumišta koja je vrlo popularna u Srbiji, a ne možemo da zanemarimo i njihov raskošni talenat.

Ove činjenice možemo da potkrepimo velikim uspehom našim gostovanjem u Ljubljani u Cankarjevom domu sa predstavom PEVAJ, BRATE koja je već gostovala dva puta i zovu nas da gostujemo po treći put i interesovanje za predstavom TAMO I NAZAD koja je imala premijerno izvođenje u Londonu, Frankfurtu, Cirihu, Ženevi gde nas takođe zovu da repriziramo predstavu.

Trudićemo se i dalje da na najbolji mogući način prezentujemo deo pozorišnog stvaralaštva iz Srbije.

Nadam se da ćemo imati još uspeha koje ćemo podeliti sa Vama.

 

PEVAJ, BRATE, 17.05.2013. u 20h

TAMO I NAZAD 18.05.2013. u 20h

HISTRIONSKI DOM, ulica Ilica br.90

ZAGREB

 

Cena ulaznica 70 Kuna

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AmXetZ_zHgs#!